cap al portàtil òptim

català
english
español

Portàtils: troba el teu portàtil en 3 clics

 

Troba el teu portàtil en 3 clics. Més informació.

 

Recomana aquest web si et resulta útil.

 

Quina d'aquestes categories descriu millor el portàtil que necessites? Llegeix atentament la descripció de cada una i a continuació fes clic a la que s'ajusti més al portàtil que necessites. A les opcions posteriors podràs concretar més.

 

Lleuger

Has de moure el portàtil amb freqüència o l'has de dur a sobre molta estona, per la qual cosa un portàtil de mida mitjana (15 polzades) és massa gros i feixuc per a tu i vols alguna cosa més lleugera.

 

Potent

Vols un portàtil molt potent, amb un bon processador i una bona targeta gràfica, per jugar o per treballar, i estàs disposat a pagar per aquesta potència.

 

Barat

El que tens clar és que no pots gastar gaire en el portàtil, per tant, sigui quin sigui el tipus de portàtil que necessites, ha de ser barat.

 

Equilibrat

No necessites un portàtil especialment lleuger, potent o barat, símplement un bon portàtil que serveixi més o mensy per a tot i que no es dispari gaire de preu.

 

cap al portàtil òptim - optimitza.cat - quant a - contacte
Visita: Cita prèvia per metge, ITV, DNI...

Creative Commons License
Si no s'especifica altrament, el contingut d'aquesta pàgina està subjecte a una Llicència de Creative Commons i és propietat d'optimitza.catPàgines web a partir de 50 €

Portàtils configurables:
Alienware (+info)
Dell Particulars
Dell Empreses
Sony Vaio
Dell Studio

Botigues especials:
Apple Store Estudiantes

Apple Store Empresas
Outlet Sony Style
Tienda HP Estudiantes